ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο του cocomo.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του site, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα εμπορευμάτων και σήματα υπηρεσιών του cocomo.gr.

Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να «φορτωθεί», να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση ή έγκριση μας ή του εκάστοτε φορέα προστασίας. Το cocomo.gr παρέχοντας το δικαίωμα πρόσβασης, περιήγησης και χρήσης της ιστοσελίδας και του περιεχομένου της δεν μεταβιβάζει την κυριότητα της ιστοσελίδας και των στοιχείων της.

Ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του cocomo.gr αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται στο cocomo.gr ή σε τρίτο που προβάλλεται/ διαφημίζεται ή συμβάλλεται μέσα από την ιστοσελίδα μας από κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών σημάτων και εν γένει υπηρεσιών.

Το cocomo.gr διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει ή να τροποποιεί τους παρόντες όρους χρήσης, μπορούν να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης θα τίθενται σε ισχύ άμεσα από την εμφάνισή τους στην ιστοσελίδα, και θα ισχύουν για το μέλλον.

Για μεγαλύτερη ασφάλεια των συναλλαγών σχετική σημείωση/αναφορά θα υπάρχει στην αρχική σελίδα προς γνώση και συμμόρφωση των συναλλασσόμενων μέσω της σελίδας μας, με τις νέα αλλαγές. Κάθε μεταγενέστερη χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους σας τέτοιων αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών για αυτό παρακαλείσθε να ελέγχετε και να ανατρέχετε άμεσα ή ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.Το cocomo.gr μπορεί, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας, της φωτογραφίας παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας χωρίς όμως από την ενέργεια του αυτή να επηρεάζονται οι επιβεβαιωμένες παραγγελίες.

Το cocomo.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του cocomo.gr στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος, και ρητά δηλώνει ότι δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Τα περιεχόμενα του cocomo.gr παρέχονται «όπως ακριβώς είναι» χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. Στο μέγιστο βαθμό και σύμφωνα με το νόμο, τo cocomo.gr αρνείται όλες τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, συμπεριλαμβανομένων, όχι όμως περιοριζόμενων σε αυτό, αυτών, οι οποίες συνεπάγονται την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό.

Το cocomo.gr δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται.

Επίσης το cocomo.gr δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικό site ή οι εξυπηρετητές «servers» μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή σας, σας παρέχονται χωρίς «ιούς» ή άλλα επιζήμια συστατικά.

Το cocomo.gr δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους.

Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης / χρήστης και σε καμία περίπτωση το cocomo.gr.

Το cocomo.gr, οι υπάλληλοί του, ή άλλοι αντιπρόσωποί του, δεν έχει καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις ή έξοδα ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, διαφυγόντων κερδών, διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών ή δεδομένων, ή απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας, και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν από ή σε σχέση με την χρήση, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως εάν το cocomo.gr είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτή την πιθανότητα.

Απαγορεύεται η χρήση της ιστοσελίδας από πρόσωπα τα οποία δεν έχουν από το νόμο την απαιτούμενη δικαιοπρακτική ικανότητα (λόγω ηλικίας κ.λπ.).

Τα newsletters τα οποία ο επισκέπτης / χρήστης των υπηρεσιών του cocomo.gr λαμβάνει με την εγγραφή του στις λίστες παραληπτών (mailing lists) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του cocomo.gr και ως εκ τούτου προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων. To cocomo.gr διατηρεί το δικαίωμα μη εγγραφής κάποιου προσώπου στις λίστες παραληπτών ή και της διαγραφής του από αυτές και δηλώνει ότι η χρήση αυτό θα γίνεται μόνο από το και μέσα στα όρια της εντολής που του δόθηκε κατά την εγγραφή του σε αυτές.
Το cocomo.gr αναγνωρίζοντας τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Για το λόγο αυτό έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα του ή του παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή.
Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων της ιστοσελίδας είναι τιμές λιανικής πώλησης και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α., δεν περιλαμβάνουν όμως δαπάνες μεταφοράς. Το τελικό κόστος κάθε παραγγελίας προκύπτει αφού προστεθούν τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής των προϊόντων, με τα οποία επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης, ο οποίος θα ενημερώνεται πριν την επιβεβαίωση και την αποστολή της παραγγελίας.
Η συνολική τιμή προκύπτει μετά την επιλογή του προϊόντος κατά την εξέλιξη των τεχνικών σταδίων της παραγγελίας, όπως αυτά ορίζονται στο αντίστοιχο μέρος της ιστοσελίδας, και σας γνωστοποιούνται σε κάθε περίπτωση πριν την σύναψη της παραγγελίας. Η αποθήκευση δε των ανωτέρω είναι δυνατή απ’ ευθείας από την ιστοσελίδα μας.Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα αναπροσαρμογής των τιμών των προϊόντων οποιαδήποτε στιγμή. Ωστόσο, μία τέτοια ανατιμολόγηση των προϊόντων δεν θα επηρεάζει τις ήδη επιβεβαιωμένες παραγγελίες, τις οποίες έχει αποδεχθεί η εταιρία.

Η συναλλαγή θα θεωρείται ότι έχει ολοκληρωθεί μόνο μετά την αποστολή γραπτής ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης και αποδοχής από την εταιρία. Εφόσον τα προϊόντα που επιλέξατε είναι διαθέσιμα ο χρόνος παράδοσης θα οριστικοποιηθεί με απαντητική επιστολή της εταιρείας μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, γι’αυτό φροντίστε το email που δηλώνετε να είναι έγκυρο. Εάν επιθυμείτε άμεση ή άλλο τρόπο παράδοσης ή περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινήσεις είμαστε στη διάθεσή σας στο email: info@cocomo.gr.

Υπεύθυνος για την ορθότητα της διαδικασίας πληρωμής, αλλά και τυχόν εξόδων τα οποία προκύπτουν ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής τον οποίο θα επιλέξει είναι αποκλειστικά ο πελάτης.

Όλες οι αποστολές γίνονται με μεταφορικές εταιρείας ή courier. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας από μία έως δύο εργάσιμες ημέρες εφόσον υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα. Εάν δεν υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα, ενημερώνεστε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά από εκπρόσωπο μας, και κατόπιν συνεννοήσεως, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας. Εφόσον προκύπτει χρέωση, σύμφωνα με τα κατωτέρω αυτή γίνεται συνήθως ανεξαρτήτως βάρους και όγκου παραγγελίας και βαραίνει τον πελάτη.
Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή τους διέπονται από το εθνικό δίκαιο, το κοινοτικό δίκαιο και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων διαπιστωθεί ότι είναι αντίθετη με το ως άνω νομικό πλαίσιο ή καταστεί εκτός ισχύος, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του cocomo.gr και του επισκέπτη/ χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.
Με το παρόν συμφωνείται ρητά ότι οι διαφορές που τυχόν προκύπτουν από την εφαρμογή των παρόντων όρων και την εν γένει χρήση της ιστοσελίδας από τον επισκέπτη ή χρήστη αυτής, εφόσον δεν επιλυθούν φιλικά, διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και υπάγονται αποκλειστικά στη δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της Αθήνας.Όλες οι συναλλαγές οι οποίες διενεργούνται με την ιστοσελίδα cocomo.gr διέπονται από την ελληνική και ευρωπαϊκή-κοινοτική νομοθεσία σχετικά με θέματα όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, το απόρρητο και η προστασία των προσωπικών δεδομένων, η προστασία καταναλωτών και οι συμβάσεις από απόσταση.